Cosmetice

facebook

NOUTATI

RECOMANDARI

CELIA

JARDIN NATUREL

AQUASTOP

DAX PERFECTA

MEGAVIT
Perfecta - Creme anticuperozice
Contin complex Fito-Capillaries® ce imbunatateste vizibil aspectul pielii prin diminuarea capilarelor dilatate, creste rezistenta acestora la efectele generate de stres sau oboseala. Cremele contin de asemenea tanini, flavonoide, rutabion, vitaminele C, E si F, extracte din migdale si sofranel cu rolul de a suplimenta si regenera stratul de lipide protector al pielii.
Crema anticuperozica pentru ten uscat sau normal   Crema anticuperozica pentru ten uscat sau normal
Combinatia de substante active extrase din plante îmbunatateste vizibil aspectul pielii, rezistenta împotriva efectelor generate de stres si oboseala. Vitaminele E si F, dar si extractele din migdale dulci si sofranel hranesc, hidrateaza si regenereaza pielea, diminueaza si întaresc capilarele dilatate. Testata dematologic, nu a fost testata pe animale, nu contine ingrediente de origine animala.
Crema anticuperozica pentru ten gras sau mixt     Crema anticuperozica pentru ten gras si mixt
Contine o combinatie de vitamine si substante active extrase din plante, care îmbunatatesc vizibil aspectul pielii, reda acesteia un aspect delicat mat, mentinand totodata o bariera antibatceriana protectiva. Diminueaza capilarele dilatate si întareste peretii acestora. Recomandata tenului gras si mixt. Testata dematologic, nu a fost testata pe animale, nu contine ingrediente de origine animala.
Masca anticuperozica     Masca anticuperozica
Masca anticuperozica pentru fata, gat si piept (decolteu). Contine o combinatie de substante botanice active precum tanini, flavonoide, rutin, vitamina C, etc, extrase din plante. Masca ajuta la diminuarea capilarelor dilatate, intareste vasele de sange prevenind astfel reaparitia cuperozei. Este foarte bine tolerata de pielea sensibila. Testata dematologic, nu a fost testata pe animale, nu contine ingrediente de origine animala.
Lapte demachiant anticuperozic     Lapte demachiant, anticuperozic
Lapte demachiant delicat cu extract de Hamamelis, curata pielea in profunzime, recomandat persoanelor predispuse le cuperoza. Componentele sale active ajuta la diminuarea capilarelor dilatate eliminand aspectul de piele inflamata. Aditional hraneste si catifeleaza pielea. Testat dermatologic, nu a fost testat pe animale si nu contine ingrediente de origine animala.
Toner anticuperozic    

Toner anticuperozic
Toner cu proprietati anticuperozice, curata si reimprospateaza fata, eliminand toate impuritatile si actionand in profunzime pentru diminuarea si intarirea capilarelor. Aditional hidrateaza si calmeaza iritatiile pielii. Testat dermatologic, nu a fost testat pe animale, nu contine ingrediente de origine animala.

AnticeluliticeAntivergeturi Radioterapie

© ALICE & CRISTI FARM S.R.L.
Web design: Rodica Oltean
Gheara DiavoluluiArthritis Puterea calului Forta ursului